Emma- svar på "frågestunden"

haha ja, jag garvade hela tiden för jag förstod att vi inte skulle få nå frågor men moa......
aja.
Linda om Moa - Frågestund, tio frågor:
Vad är det bästa respektive sämsta med era hästar? :)
sv: bästa är att noa älskar att jobba, speciellt hoppa då;)
sämsta är väl att hon är ganska svag och är ibland skit svår att flytta undan skänkeln på-.-


Anonym om Moa - Frågestund, tio frågor:
emma
vad är det för beslut du ska ta? är det hästrelerat? 
när ska du sälja noa?
vad har du för mål med noa i år? och långsiktigt 
när provred du noa och när bestämmde du dig för att köpa henne?
hur blev det med tosca? 
varför ska du kanske köpa storhäst nu? 
när ska du flytta på gård
sv: självklart är det hästrelaterat, jag kommer nog berätta det väldigt snart.
2.jag vet inte, går och funderar på det ganska ofta. på hur jag egentligen vill ha det. kanske att jag säljer henne när jag är 18 eller att hon får stanna hos mig tills hon inte orkar leva längre, vem vet?
3. försöka starta en LB innan tävlingarna är slut iaf, långsiktigt, hmm. jag vet inte förut var det att starta en LA men jag vet inte hur noa kommer att reagera när hon kommer ut på banorna igen. hon kan lika gärna inte vilja hoppa högre än 80 på tävlingar, därför har jag inget långsiktigt mål längre. får inte kräva för mycket utav henne
4. ja för ett år sedan idag♥ direkt jag hade hoppat henne första språnget. men vi hörde av oss direkt när vi kom hem att vi var intresserade utav henne:)
5.jadu, tosca.. jag hade en vecka på mig att bestämma mig ifall jag ville ha henne eller inte och då sa vi nej eftersom att hon var den enda storhästen jag hade provridit och jag ville inte stanna vid första. men dom har fortfarande kvar henne. men det blir nog ingen tosca för mig inte:)
6. först ville jag det för att jag ville börja redan nu med t.ex tosca för att träna upp henne till högre höjder och satsa. hinna lära känna hästen innan det blir ut på banorna. men nu har mina planer ändrats..
7. det är mitt beslut, mina föräldrar har lagt allt det på mig för att jag måste bestämma om jag VERKLIGEN vill flytta ut dit eller inte. men ifall jag väljer det så blir det efter sommaren.

Kommentarer
Postat av: Anonym

tycker du ska flytta ut på gård;) det är helt underbart att ha en egen gård :D håller på att fixa en blogg nu så då kan jag länka den :D

2012-02-12 @ 21:56:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback