Emma- Noas bett

fick lust att skriva om alla bett jag har till noa, har fått ihop väldigt många nu;) först hade jag bara en sorts och nu har dom ökat på sig:)
det här är då mobilbilder så det är inte dom bästa, haha.
Nova bett: det här bettet hade noa när hon kom till mig. hon trivs jätte bra med det och jag tycker också om det.
men eftersom att hon är så svag så orkar hon inte bära upp sig med det här bettet så bra så det får ligga inne i skrubben ett bra tag till..
Rakt gummibett: vet inte vad det här vettet heter men;) det här köpte vi för att noa inte skulle kunna bita av bettet som hon gjorde på nova bettet. det var enda anledningen till att vi köpte det, har ingen speciell kommentar om det här bettet.
två-delat: det här köpte jag i april, det var för att hon var så jävla pigg när jag hoppade henne och då ville jag prova nåt annat. men hon blev bara värre på detta bett, har inte använt det sen dess;)
Tre-delat gummi: hon går jätte bra på det här, bara att hon kan vara lite stark. men lossa lite höger och vänster så är hon fin. enda problemet är att hon tuggar sönder bettet, så jag kan inte använda det för då kommer hon få sår inne i munnen:(
Tre-delat: samma som där uppe, förutom att det här biter hon inte sönder;)
Sprenger rullbett: i början var det här min favortit bett på noa för hon blev så himla känslig i munnen, hon har nu vant sig vid det här bettet och är inte lika känslig längre. men det funkar ändå väldigt bra på henne, då hon får hålla på med bettet hela tiden:)
Hackamore: haha ja, när jag har ridit med det här har hon alltid dampat. men hon är ändå väldigt känslig på det.
pelham: det här har jag inte ridit på än, men det är inte lika skarpt som det jag har ridit på. plus att det här har delta som det andra inte har. ska prova det här nästa helg!:)
Pelham: fick ta en riktig närbild;) lite smutsigt också:(
men ja ni vet ju redan, hon är känslig och skit fin på det här bettet. rider ju då med fyra tyglar på det här så att jag ska kunna släppa på stången istället för att sitta och ta i båda och inte kan lätta:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback