Moa - Fem saker om mig

1. Jag och Emma kommer vara vänner resten av livet, alltså jag vet det. Ni tänker anagligen, så säger alla men det blir inte så. Jag är 100% säker, vi är meant to be... hahaha nämen hon är en bitch oftast och vi tjaffar ofta men vem bryr sig, inte jag heheeee. Om vi bråkar, ordentligt så blir vi sams igen efter en timme eller nått:)
Ibland tänker jag ba, nä nu ska jag va sur på henne för nu är jag less.. men he gå int;) my BFF (hoppas alla förstod ironin i my BFF ... )

2. Igår satte jag mig på mina glasögon så dom gick sönder och jag började gråta... låter som att jag älskar mina glasögon. JA dom är en del av mitt liv, jag bär dom dag ut och dag in. nevah gonna leavh them <3 ( förstå ironin, tack på förhand) (förstå ironin med tack på förhand också, tack)

3. Jag har färgat mitt hår rött, eller rött i hårbotten sen svart i hårtopparna (y) fett snygg bre ( FÖRSTÅ IRONIN MED FETT SNYGGT... )

4. När jag går på stan vill as många ha min autograf men jag slår bara till dom och ber dom skaffa ett liv.
Jag menar, haaallåå?? ska inte jag få ha ett privat liv jag också eller? Jo, så till alla er fjortisar som springer runt med nutella i ansitket och fågelskit på munnen och spagetti i håret. FUCK YOU, mind your own buissnies..

5. nu har jag inte tid att skriva mer, ska dra på mig stallkläderna sen åka till stallet, den här listan blev begåvad

Eller jo en sak till, nummer 6. Jag älskar Angel


HA EN FEEEET FREDAGSKVÄLL ALLIHOPA FÖR DET SKA JAG HA, PZ:D


Kommentarer
Postat av: sara

nummer 4; det där va du 2008 ;)

2011-11-16 @ 21:25:32
URL: http://norrryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback