Emma-4

Dag 4 - Favorithästar jag haft.

ojojojojoj det är vääldigt många, sen så har jag inte bilder på alla eftersom att jag inte sitter vid min dator där jag har ALLA bilder.

när jag red på stöcke pf så var det putte(my power) han såldes efter ett tag så då blev det golden. sen när han såldes bytte jag ridskola för då fanns det bara stora ponnyer, så då bytte jag till SURF.
då blev min favoritponny pirre, sen silver arrow som var min favorit i över två år. sen såldes han till vicky men då hade han någon slags benskada så han var tvungen att avlivas.
efter honom så minns jag inte;p tror faktiskt inte att jag hade någon på ett tag, men sen var det princess och efter ett tag såldes hon sen fick jag börja rida manne och då blev han min favorit.
sen har jag ju haft bellman som var min medryttarponny och det var caroline pettersen som ägde honom, men där slutade jag och började rida en b-ponny som heter ronja som står i gunnismark, slutade rida henne efter tre år? då började jag rida i ström, men jag gillade inte stass speciellt mycket men aja:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback