Emma- transport

självaste olyckan hände när vi transporterade noa från hippo till stöcke, först var hon väldigt stressad när det gällde lastningen. hon brukar ALLTID gå in direkt, men inte nu. hon skakade även, tyckte så synd om henne.
mest ville jag bara få in henne för att visa att hon ska lita på mig och inte oroa sig.
men när vi fick in henne och körde så rörde hon på sig väldigt mycket, så det lät som om hon stampade.
hon brukar trycka sig mot väggen när vi kör henne så det var egentligen inget speciellt, men jag tycker bara att det låter otroligt läskigt.
menmen, vi kom fram och jag öppnar klappar henne på huvudet som är jätte svettigt, märker då att hon har huvudet under höseglet, hinner inte fatta först men försöker se ryggen på henne, vilket jag inte gör.
tittar då ner mot golvet och ser att hennes framben är rakt fram, får panik och säger HON LIGGER NER, sen sprang jag därifrån.
jag klarade bara inte utav att se henne, hennes blick är framför mig hela tiden, skräcken i ögonen som såg ut som att hon bara skrek på hjälp och varför jag gjorde så mot henne.
men jag vet att det inte var mitt fel, men det känns bara fel ändå.
jag sprang först in i stallet och ställde mig i hennes box och grät, tittade ut igenom fönstret när dom lastade ur henne. hon hoppade på tre ben, fick panik och kunde inte andas så sprang in på toan och satt där ett tag tills dom kom in med henne, gick till boxen och ser att hon har en massa blod på benet.
gråter fortfarande, hon fick hö för att få nåt annat att tänka på.
tog av henne täcket och hon var hur svettig som helst, hon såg misshandlad ut.
jag bara drog på hennes hals och grät, har aldrig känt så förut.
efter ett tag ställer vi upp henne och försöker att tvätta för att se såret, går inte att se det riktigt för att det blöder. sätter på ett förband och ställer ut henne i hagen för att hon ska få röra på sig.
åker dit på kvällen och kollar till henne, hon är självklart öm i benet men bryr sig inte speciellt mycket.
fick se såret dagen efter, och ja det är väl inte så mumsigt.
en sko slet hon av, alla transport skydd är trasiga,ena bootsen är helt förstörd, mellanväggen är böjd, sprättade blod över hela transporten, täcken blev blodiga, slet bort en bit av hoven, rivsår på kotleden ungefär och ett köttsår just ovanför kronranden.
när jag kom hem tvättade jag transporten, började gråta när jag såg allt blod. och när jag tvättade bort det, helt seriöst jag blev typ hjärntvättad av blodet. satt bara och stirra på mina händer och tänkte "jag har noas blod på mina händer, vafan har jag gjort"
sen när jag tvättade bort det från händer stog jag i typ 10 min och tvättade dom.
hur som helst mår noa bara bra, såret ser redan bättre ut och hon är verkligen inte lika rädd om benet längre!:)
detta är då därför vi ställer in SURF tävlingen och försöker sikta in oss på sk-å tävlingen.
gråter när jag skriver det här, noa betyder verkligen allt för mig.
vissa tänker nog att det inte är en sån stor grej och vissa tycker det, men ingen kommer någonsin förstå hur mycket hon verkligen betyder för mig.♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men har inte hon cellskräck?!:o har läst det på hennes förra ägare blogg, att hon måste stå utan? Eller har jag fel?xd

2012-03-16 @ 22:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback