Moa - hejåhå

Hallå, kom nyss hem till Emma ungefär, sover här inatt:)
Stallet hos emma gick fort, vi mockade bara och fixade hö, sen tog vi moppen till hippo asså fyfan emma är inte säker nånstans att åka med, obegåvad är vad hon är.. undrade om hon verkligen fick godkänt idag på provet?!
Vi for sen till hippo och red Angel, Emma fick rida lite och hon ville rida henne på vanliga bettet så det blev de. Hon gick väl helt ok, fick inte riktigt den där känslan jag vill ha men Emma fick henne riktigt avslappnad och fin. Jag måste vara lugnare i handen, sänka den och ha innerskänkeln på och få bättre tålamod (!!!!!). Jag förväntar mig att hon ska gå bra direkt, och då blire ba kaos med allt för då blir jag irriterad för att hon inte lyssnar direkt och gör massa överdrivna hjälper som hon absolut inte behöver. Hon behöver en lugn, stadig och bestämd hand.
Tror inte jag ska vara med på träningen imorgon, känns som att hon behöver en liten paus, tävlingar två helger i rad och hoppträning emellan det. Min prinsessa har varit super duktig och förtjänar att ta det lite lugnt nån dag nu:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att ni är tillbaka. Kan ni inte skriva lite om träningar och tips nu när nu är igång och tävlar och det verkar ju gå bra för er. Hur lägger nu upp träningen av ponnysarna?

2012-06-05 @ 01:01:14
Postat av: Anonym

Kan inte ni lägga upp eran tävlingsterimin? Planerade tävlingar som ni ska på?

Kan ni videoblogga runt i stallet ni står i?

Står era hästar på sommarbete/ska stå? :)

2012-06-05 @ 16:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback